Blog Nejfuton.cz

Veškerý materiál jsme již rozdali a rozeslali zájemcům. Děkujeme! – Nabízíme ZDARMA: Materiál na výrobu dočasných roušek

Ondřej Havlín 17.3.2020

Děkujeme vám za váš enormní zájem o dobrou věc!

Na základě zpráv na internetu o nedostatku bavlněné látky, jsme se rozhodli pomoci. Prosíme, sdílejte tuto zprávu, ať se včas dostane k potřebným lidem. Máme ve skladu v Brně vysoce kvalitní materiál na výrobu dočasných roušek. Jedná se o bavlněnou látku o gramáži cca 300 g/m2. Tyto látky mají velikosti v průměru 6m2 na kus (nepište nám prosím o materiál na dvě nebo tři roušky, je nutné jich ušít aspoň desítky). Sloužily jako potahy na futony, které klienti poškodili praním na vyšší teplotu. Za 10 let se nám jich už pěkná hromádka nastřádala. Hledáme šikovné, hodné lidi nebo firmy, kteří by dokázali z tohoto materiálu ušít dočasnou ochranu a poskytnout jí ZDARMA všem potřebným ve svém okolí.

Látky předáme na naší adrese: Životského 15, Brno
nebo Vám látky zašleme na Vaši adresu do ostatních koutů ČR.
Materiálu je dost na tisíce roušek, proto prosím uvádějte kolik jste schopni v následujících 3 dnech ušít a rozdat.
Budeme se snažit rozdat zásobu tak, aby se dostala mezi nejvíce zájemců v co nejkratší době.
Před rozdáním, prosím, upozorněte každého o nutnosti vyvařit nebo jinak sterilizovat tuto roušku.

Kontaktujte nás pouze písemně na latky.na.rousky@seznam.cz
Předání v Brně – zašlete nám jméno odběratele a požadované množství v m2. Obdržíte popis, kde a kdy naleznete balíček. Bude nadepsaný vaším jménem a čekat v průjezdu, nepotkáme se osobně, není čeho se obávat.
Zaslání po ČR – na naše náklady balíček odešleme, jak to bude možné. Zašlete jméno, adresu, telefonní kontakt a požadované množství v m2.

Děkuji za sdílení, čas je teď nejdůležitější.

Rádi bychom Vás informovali a zároveň moc poděkovali všem zájemcům, kteří se přihlásili o materiál na výrobu dočasných roušek. Ozvali se nám desítky skvělých a ochotných lidí., kteří dobrovolně pomáhají ostatním. Jste úžásní a mrzí nás, že materiálu nemáme k dispozici více.
Dnes jsme všechny balíčky s látkami zabalili a připravili k vyzvednutí a odeslání. Celkem jsme poskytli cca 320 m2 bavlněné látky, ze které je možno ušít cca 1700 kusů roušek.
Vážíme si toho, že jste nám pomohli rozšířit tuto naší pomoc a zároveň si vážíme těch, kteří dobrovolně pomáhají druhým. Jsme rádi, že jsme mohli být součástí.

DĚKUJEME!!!

Váš team Nejfuton

Přihlaste se na svůj účet

Zapomněli jste svéHeslo ?

Zaregistrujte se na této stránce!