Blog Nejfuton.cz

Soutěž NEJ(FUTON) DESIGN – Zašlete fotky a vyhrajte skvělé ceny!

Ondřej Havlín 11.7.2018

soutěž

Futony a naše další produkty opravdu stojí za to! A proto nebudeme troškařit a nabídneme vám je jako na talíři!

Zašlete nám na email nejfuton@nejfuton.cz minimálně 4 kvalitní fotky našich produktů a vyhrajte skvělé ceny!

Stručné pravidla soutěže:

  • Soutěž se uskuteční v termínu od 1.8.2019 do 30.11.2019 s možností posledního přihlášení do soutěže dne 14.11.2019. Vyhlášení výsledků soutěže se uskuteční dne 1.12.2019 na firemním Facebooku a na tomto blogu.
  • Pokud fotografie nebudou odpovídat standardům (tedy nebude na nich dobře vidět produkt, budou zamlžené, příliš tmavé nebo světlé apod.), provozovatel soutěže si vyhrazuje právo neuveřejnit soutěžní fotky na blog.
  • Po zaslání fotek na email nejfuton@nejfuton.cz se bude provozovatel snažit co nejdříve přidat soutěžní příspěvek na blog a Facebook. Po zveřejnění soutěžních fotografií bude soutěžící kontaktován znovu zpětně na email, aby bylo jasné, kdy přesně hlasování začalo a kdy je možné příspěvek začít sdílet.
  • Výherci budou kontaktováni po ukončení soutěže a vyhlášení výsledků písemně pomocí emailu, zároveň budou výsledky soutěže zveřejněny i na Facebooku a blogu.
  • Za účelem ověření splnění předpokladů pro získání výhry v soutěži a za účelem realizace výhry bude výherce provozovatelem kontaktován s žádostí o upřesnění či verifikaci jím poskytnutých informací, včetně ověření totožnosti soutěžícího. Na každou takovouto žádost je výherce povinen zareagovat nejpozději do týdne od jejího odeslání provozovatelem, jinak jeho právo na výhru zaniká.

Tipy pro vás od nás:

  • Snažte se zachytit produkty co nejlépe: v nejlepším světle, rozlišení a oku lahodících barvách a klidně do toho zapojte i domácí mazlíčky, děti a podobně!
  • Čím více kvalitnějších fotek pošlete, tím větší je šance na výhru!
  • Společně s fotkami pošlete i číslo objednávky provedené na našem e-shopu nebo aktuální kontaktní údaje, abychom vás věděli lépe kontaktovat a zjistit, o jaké produkty se přesně jedná.
  • Pokud byste měli zájem o zveřejnění Vašeho popisu k fotografiím nebo recenzi k našim produktům, pošlete nám je do emailu spolu se soutěžními fotkami. Vaše zpráva pak může být přidána k textu soutěžního příspěvku na blogu.
Držíme palce a předem děkujeme za zapojení se do soutěže!

KOMPLETNÍ PODMÍNKY SOUTĚŽE

Přihlaste se na svůj účet

Zapomněli jste svéHeslo ?

Zaregistrujte se na této stránce!