Blog Nejfuton.cz

Vítejte milovníci futonů!

Terézia Palaščáková 3.2.2015
Vítejte všichni, kdo se zajímáte o bydlení,
cestování, kdo máte rádi zdravý životní styl
a především kvalitní spánek!
 

Tak počkat – že ještě nejste milovníkem futonů, protože nevíte, co je to futon? Inu tak to napravíme! A věřím tomu, že hned, jak se dozvíte, co to ten futon vlastně je (A co teprv až to vyzkoušíte!), stanete se jedním z nás… milovníků futonů!

Futon je totiž bezvadná věc. Ovšem. Proto taky futony vyrábíme a prodáváme. Futon je matrace, ze které nebolí záda. Futon je matrace inspirovaná dlouholetou tradicí. Futon je matrace z kvalitních přírodních vláken. Futon je barevný. Nebo nenápadný. Jak budete chtít. A je taky tvrdý. Nebo měkký. Taky jak budete chtít. A velký je – jak budete chtít! A uděláte z něj – ANO! Už je Vám to jasné! Co budete chtít! Futon je totiž matrace pro všechny. A ještě přesněji – přímo pro Vás!

Ale futon není jenom ta matrace. Futon je životní styl. Futon je zdravý spánek. A futon je taky zábava a spousta možností. A náš futon je “nej”. A aby bylo jasné, co všechno pro nás (a mohl by i pro Vás) náš Nejfuton znamená, založili jsme mu blog.

Chceme totiž, aby se Vám Nejfuton mohl ukázat takový, jaký je. Že toho hodně ví o bydlení, to je jasné. Samozřejmě často přemýšlí o spánku a jak na to, aby byl co nejlepší. On totiž nejlíp ví, jak je skvělý spánek důležitý. S tím přímo souvisí jeho záliba ve zdravém životním stylu. Pak má taky má spoustu zkušeností se stěhováním. To proto, že tak rád cestuje… A o rodinách a nejrůznějších lidech by Vám mohl – a taky že bude! – dlouho vyprávět…

Přihlaste se na svůj účet

Zapomněli jste svéHeslo ?

Zaregistrujte se na této stránce!