Blog Nejfuton.cz

Zapomeňte na skládací masážní lehátka, budoucnost patří futonům!

Terézia Palaščáková 19.6.2017

Vlastníte masážní studio nebo jen rádi masírujete doma? Přečtěte si o tom, proč jsou futony při masážích nepostradatelné! Rozhovor nám poskytla Nataša Háková, majitelka brněnského masážního SENstudia.

Skládací masážní lehátka jsou v masážních studiích stále velmi často používány, čím dál více masérů ale přechází k jiným typům lehátek nebo k futonům. Futon se Vám vyplatí mimo jiné i tehdy, pokud byste si chtěli užívat kvalitních masáží v pohodlí domova – masážní lehátka mohou být sice skládací, ale zato značně neskladná, zatímco futon jednoduše svinete a masírovaný si může navíc užívat pocitu přírodního materiálu na kůži. Zvláště pro maséry, kteří se zaměřují na thajské masáže, je futon naprosto nepostradatelným příslušenstvím. Často se ale bohužel stává, že majitel masážního studia si místo něj pořídí pouhou žíněnku a zážitek z masáže pak není ani zdaleka tak intenzivní.

Futony se v SENstudiu využívají k nejrůznějším příležitostem.

Správná masáž by měla osvěžit ducha i tělo, poskytnout hluboký a kompletní relax všem složkám lidské bytosti, odpomoci od každodenních starostí, přinést skutečný psychický i fyzický prožitek. Pro východní masáže, které jsou osvědčeny a zdokonaleny dávnou praxí mistrů, to platí dokonce dvojnásob. A i přes jakoukoli snahu sebelepšího maséra nelze dosáhnout toho pravého zážitku, pokud nepoužijete správnou podložku. Té správné měkkosti a doteku přírody se Vám u klasických skládacích masážních lehátek (natožpak u obyčejných žíněnek) rozhodně nedostane – takovou Vám poskytnou jen kvalitní futony z přírodních materiálů, které jsou k dostání ve firmě nejfuton.

Zvláště pro thajské masáže jsou futony zcela zásadní, jak vidíme i v SENstudiu.

O futonech a jejich kvalitě jsme mluvili s Natašou Hákovou z brněnského masážního SENstudia, která říká: „Snažíme se klientům poskytnou komplexně vysoce kvalitní, nadstandardní zážitek z masáže a podle mě k tomu patří i to, aby leželi a byli masírováni na co nejlepším futonu. Ty jsem našla v nejfuton a budu je zde pořizovat i nadále. Spokojená jsem, za těch devět let jsem nenašla ani jednu závadu.“

Proto ani Vy neváhejte – ať už chcete obohatit a zlepšit domácí masáže nebo poskytnout ten nejlepší komfort hostům ve svém masážním studiu, futony jsou tou správnou volbou i pro Vás!

Přihlaste se na svůj účet

Zapomněli jste svéHeslo ?

Zaregistrujte se na této stránce!